• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

NCOI Techniek & Veiligheid heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen binnen organisaties. We maken trajecten op maat, richten toonaangevende opleidingshuizen in en ontwikkelen unieke combinaties van interne trainingen. Dit geldt ook voor cursussen als ATEX, NEN-Normen en VCA. Alles in overleg met de organisatie en op tijden dat het u uitkomt.

Op deze manier ontzorgt NCOI Techniek & Veiligheid u volledig. Wij nemen alles uit handen om iedere werknemer te trainen op die gebieden die u belangrijk vindt. Planningen worden volledig op uw agenda afgestemd en we kunnen het uitvoeren op een locatie naar uw keuze, dit kan ook uw eigen locatie zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035 – 760 47 70.

Incompany

Al onze trainingen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.