• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

NCOI Techniek. Door en voor het vak techniek.

U zoekt een technische opleiding of cursus op het gebied van installaties en systemen of juist voor een kaderfunctie? Bij NCOI Techniek vindt u die opleiding. Zowel op MBO- als HBO-niveau bieden we erkende technische opleidingen aan.

Voor uw werk wilt u een opleiding of cursus volgen, omdat u dat ene certificaat nodig heeft. Of omdat u beter wilt worden in bepaalde technische handelingen of toepassingen. U kunt bij ons terecht voor opleidingen werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek en infratechniek. Maar we bieden ook opleidingen aan voor technisch kader en technisch projectmanagement en technische bedrijfskunde. Of misschien wilt u wel een erkend MBO-diploma of erkend HBO-diploma halen om daarmee stappen in uw carrière te maken. Ook dat kan bij ons.

Wat de reden ook is, bij NCOI Techniek bent u aan het juiste adres. Want bij ons vindt u altijd de juiste cursus of opleiding. Dat komt omdat NCOI Techniek het beste biedt van twee werelden:

1. Door het vak:
Allereerst is NCOI Techniek meer dan 50 jaar geleden opgericht door een belangrijke en bekende technische speler in Nederland. In 1966 begonnen we namelijk als bedrijfsschool (later SBC) van de Nederlandse Kabelfabriek (later bekend als Nedstaal). U kent ons misschien ook nog als Reed Business, Elsevier of PBNA Opleidingen, omdat we een tijd deel hebben uitgemaakt van het Reed Elsevier concern. Wat onze naam ook was, we waren altijd dé opleider voor mensen met technische beroepen. Waarbij al onze opleidingen, trainingen en cursussen ontwikkeld zijn in nauwe samenspraak met de relevante brancheverenigingen. Dus weten we alles van techniek en van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te werken in dit mooie werkgebied. Kortom, NCOI Techniek is ontwikkeld dóór het vak.
2. Voor het vak:
Omdat we nu onderdeel zijn van NCOI Opleidingen, de opleider van werkend Nederland, kunnen we u niet alleen inhoudelijk, maar ook organisatorisch het allerbeste van dienst zijn. We bieden meer opleidingen en trainingen dan ooit en u kunt kiezen uit veel meer locaties en data. Overdag, ’s avonds, in het weekend, online, de keuze is aan u. En nog een mooi punt aan NCOI Opleidingen: al onze MBO-, HBO- en Masteropleidingen zijn erkend door het ministerie van OCW. Ook onze kortere modules, trainingen en cursussen leiden tot waardevolle, door de brancheverenigingen, erkende diploma’s en certificaten. Kortom, NCOI Techniek biedt de beste opleidingen en trainingen vóór het vak.

We zijn er door en voor het vak. Wij weten alles van techniek én van het organiseren van opleidingen en trainingen voor werkenden in dit mooie vakgebied. Twee expertisegebieden in één. Dat maakt NCOI Techniek dé opleider van technisch werkend Nederland. En daarmee ook van u. Of u nu een eendaagse training zoekt op het gebied van veiligheid of een volledige Master Technische Bedrijfskunde.

Incompany

Al onze trainingen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.